Ставови

СТАВ АКАДЕМИЈЕ ИНЖЕЊЕРСКИХ НАУКА СРБИЈЕ – ОДЕЉЕЊА ГРАЂЕВИНСКИХ НАУКА: АКУМУЛАЦИЈУ СТУБОРОВНИ НА РЕЦИ ЈАБЛАНИЦИ, САСТАВНИЦИ КОЛУБАРЕ ТРЕБА ШТО ПРЕ СТАВИТИ У ФУНКЦИЈУ

01.01.2010

ЗАКЉУЧАК Брана и акумулација са вишегодишњим регулисањем протока "Стуборовни" на реци Јабланици, саставници реке Колубаре је изузетно важан водопривредни објекат републичког значаја, са веома важним функцијама у области снабдевања насеља и индустрије водом, заштите од поплава, побољшања квалитета вода и одрживости еколошких система. Зато је потребно окончати неопходне радове на затварању опточног тунела и законом прописаних "нултих" мерења, како би се акумулација ставила у функцију већ крајем 2015. године, када наступа период опасних поводања. Стављањем акумулације у пуну функцију доприноси се смањивању ризика од поплава Ваљева и подручја у доњем току Колубаре.


Цео став
design by Milica Popović
prodaja stanova pik besplatne knjige smrtovnice/a> blumen horoskop kalkulator online cvijece vicevi jastuci madraci
врх
https://loginhondaslot.com/ https://situsxyz388.co/ https://xyz388id.vip/ https://apo388.com/ https://loginapo388.com/
https://bpka.deliserdangkab.go.id/slot-anti-rungkad/ https://bpka.deliserdangkab.go.id/slot-thailand/ http://drond.bpkad.kutaitimurkab.go.id/files/situs-toto/ http://drond.bpkad.kutaitimurkab.go.id/files/server-thailand/ situs tot https://stit-lingga.ac.id/pai/thumbs togel online rel="noopener"